Sjoliens Reis Mee

Luduvudu

Een naar gevoel trekt door je buik als je s ochtends wakker wordt. Je krijgt geen hap door je keel en je bent er met je hoofd niet bij.
Diagnose: liefdesverdriet
Recept: chocola, bergen chocola.
Melissa en ik zitten allebei met een gebroken hart. Woensdag schreef ik over Dhr. Wijsneus en nu moet ikvertellen hoe erg ik hem mis. Hij is gister vertrokken, en we missen hem ontzettend.Eigenlijk gaat het hiernetals met vriendjes; 'kids komen en gaan, maar de Barkie kidsclub blijft bestaan'.
Want jaawel, we hebben nu 10 Nederlandse kinderen, en het gaat super goed! Zo hebben we gister de verjaardag van Barkie gevierd en vandaag ging Barkie op wereldreis. Het gaat zelfs zo goed dat Kiki Kloddertje en Fleurtje Bloemenkleurtje op visite zijn geweest, dat was één groot feest.
Vanavond nog even de minidisco dansen en daarna gaan veel geld uitgeven en lekker shoppen. Morgen hebben we een Mister/Miss verkiezing voor de papa's en mama's en dinsdag hebben we alweer een vrije dag en zitten er al 3 weken op.. tijd vliegt!!!

annette

o, echt wel zeg al 3 weken, fijn dat het nu allemaal loopt zoals het moet en dat Barkie, kiki en fleurtje lekker kunnen feesten met de kids. Hopelijk komt er gauw weer een heer wijsneus en heelt dat jullie hartjes. lieve groetjes annette

Sas

Oooooooh... Ik neem aan dat je al flink wat chocolade enz. opgegeten hebt!
Wat zonde dat Mr. Wijsneus je niet meer op je fouten kan wijzen... en daarbij: Jij niet op die van hem!! Erg jammer! Ma misschien komt er nog wel een nieuwe voor terug..
Sjonge jonge, jij zit daar alweer bijna 3 weken??? Tis toch niet te geloven... De tijd vliegt dus echt!
Dan zal ik dus maar volop genieten, want voor je t weet is het tijd voor de terugreis...
Wel superrr om te horen dat er nu ook meerdere Nederlandse kids zijn! Geniet ervan daar!
Oh.. Hoe gaat het btw met de versch. talen?? :P

Nja, ook je foto's ff bekijken, want gaat niet zo snel als met de pc (internet op je mobiel.. wie bedenkt het:P)

xxxxx