aankomst in Rhodos!
Kaliesperaaaaa!
Daar istie dan, het eerste berichtje vanuit het zonnige Rhodos! Gisteravond 22.30 uur stapten Melissa en ik opgelucht uit het vliegtuig, turbulentie, onweer, zwemvestjes en zuurstofkapjes waren ons bespaard gebleven en jeetje wat was ik blij dat we op Griekse bodem stonden!
Gelukkig waren ook onze koffers op tijd binnen en konden we met de bus richting het hotel. Dat ging nog niet zo vlug, want we werden eerst even welkom geheten en gekeurd door 5 Griekse buschauffeurs die ons allemaal wel even naar ons hotel wilden brengen.
We vluchtten gauw een bus in om drie bochtjes later ons hotel te bewonderen.
We werden opgewacht door onze aardige supervisor die ons een rondleiding gaf en ons daarna naar onze kamer bracht, daar hebben we gelijk de boel verbouwd om het iets gezelliger te maken, ondertussen kwamen we verschillende huisdieren tegen...kakkerlakken, muggen en spinnen, noujaaa die horen er vast bij in Griekenland.
We hebben een fijne slaapkamer, badkamer, keuken en zelfs een balkon. Er moeten alleen nog een paar foto's en gedichten (!) aan de wand hangen en dan is het helemaal af.
Gisteravond hebben we alleen even een planning gemaakt voor de komende dagen en daarna zijn we lekker gaan slapen.
Vanochtend waren we al weer vroeg op, we kregen te horen dat er nog geen Nederlandse kinderen zijn, vandaar dat we nog even de tijd hebben om alles klaar te maken. We hebben vandaag dus al een stukkie strand en een zonnetje meegepikt.
We duiken nu de Griekse keuken in en daarna gaan we het stadje even verkennen.
Goed om te horen!!! Ben jaloers op je! Veel plezier!! xxx
Klinkt lekker relaxt! Wij gaan morgen met de kidsclub beginnen, we hebben denk nog maar 8 kinderen ofzo. Maar morgen komen 11 Nl in het App. aan dus het wordt al drukke.
Wanneer gaan jullie precies dan beginnen?
Byebye
Fijn om te lezen dat de start van je adventure goed is verlopen. verheug me op het vervolg van je vele komende belevenissen liefs annette uit tubbig
Meiss!
Wat fijn om te lezen dat de vlucht goed is verlopen en dat je dus goed op Griekse bodem bent geland! Ze aasen daar nu al op jullie dus, die buschauffeurs:P? hahaha! Grapske:P
Maar mooi dat het jullie allemaal aanspreekt en heerlijk om te lezen dat het ongedierte ook daar zijn plekjes zoekt:P Maar ik neem aan dat je die al wel hebt verwijderd met een stofzuiger of zoiets?!
Nou, ben benieuwd wanneer jullie de eerste Ned. kids kunnen verwelkomen! Geniet dan nu nog maar ff van de mooie uitzichten e.d. want voor je het weet moet je hard aan het werk ;) haha!
Dikke kus,
Slaap lekker!
Meiss,
Leuk dat je al zo snel een bericht hebt geplaatst! Erg fijn om te lezen dat je een goede vlucht hebt gehad. Want daar zat je toch wel een klein beetje tegenop;). Wat leuk dat jullie gelijk de kamer een beetje hebben ingericht. De kaartjes, foto's en andere cadeaus zullen vast al een leuk plekje hebben gekregen! En wat chill dat jullie een balkon hebben, kun je mooi 's avonds een paar wijntjes drinken haha. Fijn dat jullie de eerste dagen nog een beetje rust hebben;). Kun je mooi even wennen aan alles en vast al een beetje voorbruinen.
Ben erg benieuwd naar de foto's en zie het volgende verhaal tegemoet.
Liefs, xx
Heee Jo!
Aaah gelukkig, dat je veilig over bent gekomenn!
Succes met alles daar meisje..
Enn ben benieuwd naar je volgende verhaal!
Liefs xx Anne
Hoi allemaaaal! het is super leuk om jullie berichtjes te lezen, dankjullieweeeeeeeel! Vanavond willen we de eerste foto's op de site zetten dus jullie horen / zien gauw meer van ons, dikke xxxxx
Joee PZ! Haha je kent kakkie de kakkerlak uit chersonissos toch ook nog wel :P Ggg maar leuk verhaal!
Waar is het verhaal over je begin van de dag, ontbijt? :P haha grapje, maar zie de foto's nog wel keer!
Morgen gelukkig hier ook lekker zwemmen :D
Veeeeeeeel plezierrrr xxx
Meid, mooi dat de vlucht goed is gegaan. Altijd weer spannend. Ik begin ook jaloers te worden. jij zit daar lekker in het zonnetje, en ik zit of op het werk, of in een stoffige woning. Maar goed haha.
Ik ben ook heeeeeeel erg benieuwd naar de volgende foto's!!!!
en oooohja. wat ik nog wilde zeggen.... wat een rust hier in rossum, niet normaal! echt....
slaap lekker!
kus