Sjoliens Reis Mee

Barkie de beer

Hij is lief, hij is groot, hij isheelknuffelig, sterk ook, hij kan goed dansen, en hij stinkt een beetje.
Barkie. Onze lieve, lieve Barkie. Avond aan avond verschijnt hij ten tonele, verovert kinderhartjes en bemachtigt plaatsjes in vele foto albums.
Elke dag is het weer een race tegen de klok om iemand te strikken voor het oh zo leuke, maar ook super warme Barkiepak.Want het is iedereavond na de minidisco weer Barkietijd! Dan mag 1 van ons weer naar de Barkie kleedkamer om grote, kleine, smalle en iets minder smalle papa's in Barkie te hijsen. En je maakt wat mee opzo'n avond. Zo had 1 vader wel eens last van claustrofobische aanvallen vertelde hij toen ik net Barkie's poten vast maakte aan zijn mooie sandalen. Toen ik het T-shirt van Barkie dichtknoopte zat papa met zijn hoofd bij zijn laatste aanval (die drie dagen daarvoor had plaats gevonden in het vliegtuig) en op het moment dat ik de Barkiesong hoorde en het tijd was voor het opzetten van Barkie's kolossale hoofd hoorde ik hem even een schietgebedje opzeggen. Net toen we op het punt stonden om weg te gaan en ik de kinderen verheugd ' Barkie, Barkie'hoorde roepen zag ik Barkie achter me paniekerig naar zijn hoofd grijpen. Hij schudde zijn grote hoofd heen en weer en viel schuin tegen een tafeltje. ''Haal me eruit!!'' riep Barkie. Ik trok Barkie's hoofd eraf en keek in twee geshockeerde ogen. Weg stoere papa. Maar de kinderen achter me waren harder ''Barkie, Barkie'' gaan roepen dus er was geen tijd voor een Eerste Hulp bij Barkie ongelukken-verlening. Gelukkig stond er nog een knaapje op de gang die nog nooit van Barkie gehoord had en die binnen 5 minuten in Barkiekostuum de minidisco betrad. Waar ik een kind hoorde roepen ''Ohhhhhh Barkie is gekrompen, hij was gister veel dikker!!'' ..Ja, dat kan kloppen. Barkie is iedere avond anders en het blijft iedere avond een verrassing. Maar oh wat zullen we hem missen als we straks weer terug zijn in Nederland.
En papa? Die had nadat hij met zijn hoofd tussen zijn benen ademshalingsoefeningen had gedaan om rustig te worden, mama weer veilig opgezocht. Want een Barkie fotootje in het foto album was voor hem toch wel voldoende.

annette

volgende week komt er ook een papa uit rossum op vakantie naar rhodos, groot, sterk, knap knuffelbeer, grijzend, mogelijke kandidaat voor barkie misschien?

mam maakt dan wel een foto voor het fotoboek want zo'n gelegebheid tot vastleggen moet je niet voorbij laten gaan haha.
mam kan trouwens dan mooi de discopasjes met barkie doen, krijg je meteen...... ken ik je niet ergens van....... ben jij niet...............

geniet ze en tot je vlg verhaal, enne bedankt voor je lieve kaartje xxxxxxxx de brendertjes

Miranda

wat grappig om te lezen over Barkie. In onze vakantie was een Proti-beer, ook elke avond na de mini-disco. Marco vond hem helemaal geweldig. Wel een goed idee van Annette om die stoere sterke papa uit Rossum als Barkie te laten spelen. speel

Estelle

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jouw papa moet in dat pak. Hoe cooooool hihi!!

Jan en Carla

Papa beer, jawel uit Rossum is zich al aan het voorbereiden nu maar hopen of het berenpak wel past!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reserve papaaaaaaaaaaaaaaa"'s achter de hand houden je weet maar nooit.
Wordt vervolgd.

Jan en Carla

past!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reserve papaaaaaaaaaaaaaaaaaa"s achter de hand houden je weet maar nooit.
Wordt vervolgd.

Diny.

Veel plezier met de papaaa beer ik hoop nog wat
foto`s van hem te zien, daar zorgt mamaaa zeker
wel voor. Verder wens ik jullie daar heel veel plezier
daar samen. o, ja groetjes ook van grooote GGG en
D

annette

carla en jan oftewel barkie, ik wens jullie een ontzettende fijne vakantie toe, vergeet je fototoestel niet voor onverwachte kiekjes en geef jolien een knuf.
ben erg benieuwd naar het komende verhaal jolien hihihihihi. veel plezier denk aan jullie liefs annette

Sas

Hahahahaha.. Dat zou echt té leuk zijn! Gezellig jouw eigen pappie in Barkie's pak :D Zooo mooii! Zie het al helemaal voor me ! En dan moet Carla natuurlijk klaar staan met het fototoestel ;)

Tsja, dat je nou verschillende Barkie's tegenkomt in de Barkieclub is natuurlijk wel heel logisch... toch? Hihi! Ik zie het al helemaal voor me, één dag een hele grote, andere dag een kleine dikke.. bijv. :P
Maar meiss,, ik wacht vol smart op nieuwe foto's en natuurlijk weer een nieuw leuk verhaal!

Morgen is het al zover, dan komen je paps en mams bij je! :D Wat ontzettend gezellig zal dat worden!! Alvast heel veel plezier!!

Dikke kuss,
Sass