Verhuizing
Onze eerste maand zit er op, precies een maand geleden stond ik met natte ogen op Schiphol omdat het afscheid nemen van mijn vati und muti toch een beetje zwaar viel.
Maar na een droge maand zijn er nu toch een paar huilbuien losgebarsten in Hotel the Residence. Niet van heimwee gelukkig, woehoe daar ben ik zo trots op (H)! Maar om iets heel anders.....
Er is namelijk een ongelukje geweest in hotel Blue Bay, een geweldig groot mooi resorteeneindje verderop waar ook de Barkie Kidsclub zit. En daardoor moet ik (eigenlijk) met mijn koffertje richting Blue Bay om daar bij te springen. Dit vinden we echt vreselijk! Omdat we het hier eindelijk helemaal super hadden!!!! We hebben hier nu eindelijk leuke lieve kids, en daarbij zijn we zooo goed op weg met onze Poolse, Roemeense, Deense en Zweedse talenkennis.
Het ergste vind ik dat Melissahier in haar uppie moet draaienen ikverderop zit. Ik heb besloten om nu met de bus heen en weer te gaan, zodat we toch wel s avonds gezellig samen zijn en leuke dingen kunnen doen. Het hotel is wel super mooi en de mensen zijn aardig en het is een hele ervaring maar ik hoop dat we dit samen kunnen delen dus we pleiten voor 3 dagen Meliss en 3 dagen Jolien. Maar hopelijk is het maar voor een tijdje!!!
Hieronder een fotootje van het Hotel en van het bijbehorende Waterpark (omg)!!!

Ik ga nu gauw slapen want ik denk dat ik morgen HEEL hard moet werken!
Ben benieuwd naar het volgende verhaal, doei doei en een dikke kus!

OMG, maar jolien jij slaat je door alles heen, dus ook dit gaat je lukken staat ook goed voor je CV later dus....... go for it girl, denk aan je liefs annette
enne slaaap lekker en sweet dreams!
Jolien, jou kennende een spontane vrolijke meid vind zo haar draai daaar!
Gaat je lukkenn!!
Enne tot over 'n maand..
xx
Hee Jolien!
wat heftig allemaal.. Wij komen zaterdag naar Rhodos! wanneer is jullie vrije dag?
xxx
Anouk
Heee Jolien!
Gaat je lukken joh, waarschijnlijk is het superleuk daar! :) Leuk om alles hier te lezen. Ik vertrek zondag naar Budapest om daar 2 weken als hippie door het leven te gaan. Na de vakantie moeten we echt weer eens wat afspreken!! Heel veel plezier daar nog! xxx Elles
Zozo.. dat is inderdaad niet niks, maar 1 ding:
jij hebt dit toch ook weer perfect overleefd!? Want zo ben jij; een flinke doorzetter die wel van aanpakken weet! Ook al is het eerst niet wat het lijken moet en laat je Melissa zomaar achter! Jullie zijn hier beide heel sterk uitgekomen! Toch?
En nu vooral genieten van jullie hereniging!
xxx