Sjoliens Reis Mee

Mannen in strings

We spelen voor de 11e keer een estafette in het zwembad. Ja, je moet wat met al die verschillende nationaliteiten en gelukkig begrijpen onze Poolse, Roemeense, Deense, Zweedse en gelukkig Nederlandse kids hoe dit spelletje werkt.
Alles verloopt goed, de zon schijnt op ons bolletje, de barman is vrolijk en de muziek klinkt door de speakers. Het ideale vakantiegevoel. Plots zie ik vanuit mijn linkerooghoek een groot wit gevaarte bewegen. Ik kijk naar links, waar ik drie seconden later alweer spijt van heb, want wat zie ik daar... een groot, zeg maar groot, groter, grootst, nee een echte reus probeert zich in diverse standjes goed en wel op zijn ligbed te installeren. Dit doet hij niet zomaar eventjes, nee dit doet hij.. in een string! In een grote, syntetische string! Waarom is dit? Waarom dragen mannen strings? Wie heeft dat ooit bedacht? En wie heeft de XL mannenuitvoering ooit op de markt gebracht? Gelukkig hersteldeik me snel en riep ik in mijn beste Engels: 'CLOSE YOU'RE EYES IMMEDIATELY'!!!!!
Als ik de kans krijg maak ik nog even een picture!!!!!!!!!

Dominique!

Pz
Die foto laat maar achterwege, is niet echt relevant voor je mooie verhaal ggggg :P

Sas

Dit verhaal heb ik serieus voorgelezen.. Hier moesten we toch echt ff om lachen! Tja, je maakt wat mee met al die verschillende nationaliteiten:P hahahaha!
Wens je een goede nacht en tot een volgend bericht;)

Diny.

Hoi dames,
Fijn dat ik het adres van je moeder heb gekregen.
Weet ik tenminste waar jullie over kueren.
Het lijkt mij daar echt een gave boel (houden zo )
Groetjes grote g Diny.

Diny

Niet leuk hè zo apart verder hou moed het lukt je
vast wel we leven met je mee !!!hoe is de tem daar
gelukkig hier een stuk koeler.Hartelijk dank voor je kaart vrij ontvangen wat een verrassing ik reis graag met je mee wat maak zowat mee.
Groetjes Diny en G