Meneer Wijsneus
Dit verhaal wilde ik eigenlijk woensdagavond plaatsen maar internet lag er een tijdje af vandaar dat ik het op vrijdagavond plaats.
Woensdag
Het is woensdag, ja dat moet ik even opschrijven omdat ik de dagen nu al door elkaar begin te halen. Zo zei ik vanmorgen tegen een wijsneus van 5; Okéé welkom op deze gezellige donderdag, waarop hij zei; Juffrouw Jolien, je maakt een foutje, het is vandaag woensdag. Oké 1-0 voor hem.
Gelukkig kon hij leven met mijn fout en schoof hij gezellig aan bij de andere kinderen die al druk bezig waren met het knutselen van een toverhoed. Het thema van vandaag was namelijk Barkie en zijn magische koffer. En zodoende hebben we de hele dag allerlei dingetjes gedaan met het thema magie. We hebben een toverquiz gespeeld, drama spelletjes gedaan en verschillende tovergames gespeeld in het zwembad. Het was super leuk en de kids waren blij, dus wij waren ook blij!
Meneer wijsneus was s middags ook weer aanwezig in het zwembad, waar hij graag de entertainertouwtjes in handen nam. Hij vond het namelijk nodig om mij telkens even te verbeteren.
Jolien: Jongens maak even 2 rijen van 5.'
Wijsneus: Ja, ga jij maar hier staan, en jij daarachter, jaja, goedzo.
Jolien: Oké let goed op, ik doe het voor.
Wijsneus: Ja hallo, let eens even op jij!
Jolien: Ik doe het maar één keer voor.
Wijsneus: Ik zal het zo wel eventjes opnieuw uitleggen!!
Maar gelukkig voor mij was het nu mister wijsneus himself die de fout inging, toen de bal bij hem kwam was hij te druk met het uitdelen van ordes en vergat hij de bal door te geven.
Yes, 1-1.
Na deze magische dag is het natuurlijk tijd voor de... MINIDISCO! Ik weet nu al dat ik na deze 2 maanden geen cowboy Johnnie meer kan horen en junglebeat zal ik denk ik ook nooit meer opzetten, maar de minidisco blijft een succes. Gisteren mochten de mama's meedansen, vanavond is het de beurt aan de papa's. Komt dat zien, komt dat zien!
Het was dus vandaag eindelijk een keer super leuk, en dat blijven we nu vasthouden, wij gaan de boel hier lekker goed entertainen, joehoeee. Het is alleen zo jammer dat er ook een moment van afscheid komt, de eerste kids vertrekken morgen weer. Maar we kregen gister super schattige cadeautjes van 2 Nederlandse kids, met daarop een gelukshanger, echt zo lief! We maken dus toch wel veel vrienden hier!
Mijn volgende verhaal volgt snel, want er gebeurt hier van aaaaaalles!
See you next time!
Jasoeeeeeeeee
PS. Ik ben benieuwd of Meneer Wijsneus vanavond door krijgt dat zijn papa de rol van Barkie op zich neemt. Want jawel, Melissa en ik hebben nog geen één keer in het Barkie pak gezeten, we kunnen nog steeds andere mensen hiervoor strikken en maken zelfs een Ik-wil-vanavond-Barkie-zijn-planning.
Hoii Jolien,
Maar jij bent toch wel gewend om met wijsneuzen om te gaan! Al die docenten op het Carmel en die leuke leerlingen aan wie je les gegeven hebt.
Aan de foto te zien, gaat het toch niet zo slecht als jouw vorige verhalen doen vermoeden. Blij dus dat het nu allemaal beter gaat.
Succes en plezier met de kids.
Ben
Haaaa Lien!!
Wat een gewelige wijsneus voor zn leeftijd:p
Gelukkig maar dat je m nog wel ff gestrikt hebt met je 1-1 poging! Blijkt toch dat je daar nog wel goed in bent, ongeacht de leeftijd! Ik zag net op mn mail dat je nog een tweede verhaa had geschreven, dus ook die ga ik nog ff vermakelijk doorlezen;)
Dikke kus,
Sas en lieve groetjes van pap en mam