Na 5 dagen....
Het is half drie, Griekse tijd. En Melissa en ik zitten nog steeds als twee enthousiaste, positieve, zonnige entertainers op Rhodos. Hoewel er weinig te entertainen valt - er zijn nog steeds geen vier tot 12 jarige Nederlandse kids gesignaleerd - blijven we verkeren in een zonnig en opperbest humeur. Ons bruine kleurtje zit er namelijk al op (we hebben stiekem een privé zwembad, sst), we zijn al super lekker uiteten geweest in een grill restaurantje en we hebben al kennis gemaakt met de eerste Nederlandse toeristen (boven de 12 jaar helaas).
We krijgen onze dagen dus wel vol, maar wij willen ook graag de minidisco dansen en Kiki Kloddertje en Fleurtje Bloemenkleurtje willen nu ook een keertje uit de koffer om het meeleeftheater op te voeren. Dus we hopen dat de Nederlandse families gauw arriveren!
Op dit moment, tien over half drie, Griekse tijd, zit ik in mijn Holland bikini, want ja als mega voetbalfan (A), moeten we natuurlijk wel laten zien dat we uit Holland komen. Zo hebben we gister in een super gezellige sfeer samen met meerdere Hollandfans de wedstrijd tegen Brazilie gekeken. En we verwachten dat het dinsdag nog gezelliger gaat worden, dus dan duiken we weer een kroegje in.
Oh en daarnaast werken we ook hard aan onze talenkennis, want het personeel in het Hotel komt bijna allemaal uit Letland, en we hebben veel Scandinavische gasten (yeeeeesss, dat zijn mijn favorieten) énnnn, zeker niet onbelangrijk om even te vertellen: we hebben een nieuwe huisgenote! Jawel, we hebben een Poolse vriendin in huis gekregen. Eigenlijk al vanaf donderdag, toen we dit bericht hoorden wisten we niet hoe we moesten reageren, we hadden gelijk een vooroordeel (net als onze moeders eigenlijk), maar ze is heel aardig, joehoee,we weten alleen niet hoe ze heet, dus ik noem haar maar Warschau. En misschien krijgen we er volgende week nog één bij, als we terug komen spreken we dus Grieks, Noors, Fins, Deens, Pools en misschien nog wel meer!
Nouja, we gaan nu even onze grote Nederlandse supervisor bellen om te vragen wanneer we aan het werk mogen!
Joesoeeeeeee
(Tot volgende week, en dan vanuit... Turkije? Egypte? Spanje? (stiekem maken we grapjes over een overplaatsing, helemaal niet grappig natuurlijk..maar wie weet

Hey jolien heerlijk om je verhaal te lezen, je hebt een sprekende schrijfstijl, dus top en boeiend, tot het vlg bericht uit?????????? hahahaha ik laat me verrassen. kus annette, jeff en kids
Ha Jolien, ook nog even via deze weg een reactie. Je verhaal is erg boeiend om te volgen. Ben benieuwd of je hier gaat blijven of nog een nieuw avontuur tegemoet gaat! Geniet lekker samen en natuurlijk ook veel werkplezier. Liefs Miranda en Wilfried en twee dikke knuffels van Marco en Thimo
Super leuk bericht (lachen) je moet ondanks dat je nog niet aan het werk bent er wel wat mooi,s van maken.
Mocht het nog een storm lopen met de kids!
Veel plezier daar.
Gr Van ons
Heee meis!
Wat een topverhalen, en dat na een paar dagen! Volgens mij ga jij je prima vermaken daar! Als ik die foto's zo zie, begin ik wel jaloers te worden. Ziet er heerlijk uit!! Geniet nog even van je vrije dagen en doe de groeten aan Warschau (HAHA, ik moest zo lachen:P)!
En euhm.... veel plz met voetbal kijken!
Ben benieuwd naar je volgende verhalen en foto's !!
Geniet ervan en succes!!
Liefs
Meiss,
Wat een leuk verhaal weer:D!
Fijn om te lezen dat jullie het nog steeds naar je zin hebben daar. En geniet er nog maar van dat je vrij hebt, straks als die kindertjes gearriveerd zijn komen jullie nog hard genoeg aan het werk. Ik snap wel dat jullie graag de creaties willen laten zien;). Maar nu eerst nog lekker ontspannen, als je maar niet al te bruin wordt hé Jolien :P.
Het is wel super gaaf dat jullie daar zitten als Hollanders tussen al die andere landen! Kunnen jullie ze mooi de gek aan steken met de rood/wit/blauwe bikini's. Vooral jij Jolien als voetbalfan:P. En zo te lezen, zal de talenkennis ook wel toenemen. Het lijkt me erg leuk om met al die verschillende mensen in contact te komen. Dat zal wel een geweldige ervaring worden.
Tot het volgende verhaal en foto's:D!!
Liefs, xx.
Meissie!
Natuurlijk ook weer ff stiekem een kijkje genomen op je reismee weblog ;) en tadaaaa, weer een nieuw verhaal! Wat natuurlijk wel van jou te verwachten is! Echt leuk om te lezen dat jullie de eerste contacten al hebben gelegd! En de talen, die ga je straks gewoon allemaal door elkaar spreken, zodat iedereen je kan verstaan (ohja, Zweeds mag je er ook nog bij zetten, hoort ook bij Scandinavië) hihi!
Jullie waren dus van te voren niet ingelicht dat er nog een ander meisje bij jullie kwam 'wonen'? Wel gek, maar gelukkig valt ze dus mee!? Die 'Warschau'?
Kiki Kloddertje moet natuurlijk ook wel een keer 'hard aant werk' want ja, wat doe je er anders....
VAKANTIE VIEREN!! :D Ook tof!
Ik vind het trouwens ook wel 'blits' dat je die Holland bikini hebt.. trouwe fan dus :P haha! Moet je natuurlijk elke keer aan als je gaat zwemmen! En dinsdag (morgen) wordt hopelijk weer een mooie overwinning voor Nederland, zodat we of onze 'Oosterburen, ja Deutschland' of Spanje gaan verslaan in de finale!!! :D
Nou meiss, ik ben benieuwd naar je andere komende verhalen, hopelijk met ervaringen van jullie entertainen voor de kids!
Daarom, houd ons goed op de hoogte!!
Btw, al leuke Griekse jonge mannen gespot? Of valt het een beetje tegen daar?? :P (of mag ik dat niet vragen, dat kan ook nog:P)
Euh, wens je een goede nacht en misschien morgen wel hopen op Nederlandse vakantiegangertjes (tussen de 4 en 12 jaar) :D
Dikke kusss, xxxx